Uusien oppilaiden ilmoittautuminen syyskaudelle 2023

Tervetuloa tanssimaan StepUp Schooliin! Meiltä löydät tanssitunnit lapsille, nuorille ja aikuisille aina 60+ ikäryhmään saakka. Panostamme huippuopettajiin ja positiiviseen tunnelmaan voidaksemme tarjota sinulle onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa. Päälajimme ovat show ja street sekä niiden alalajit. Tanssituntien lisäksi tarjoamme mm. musiikkiteatteritunteja ja kehonhuoltotunteja.

Tutustu aikatauluun ja ilmoittaudu tunnille ›› (valitse kaudeksi Syksy 2023)

Tanssituntien esittelyt ››

Lippuvaihtoehtomme ovat monipuoliset. Voit käydä tunneilla oman tahtisi mukaan joko kertalipuilla, sarjalipuilla, kausimaksuilla tai Anytime-korteilla.

Tutustu hinnastoon ››

Ilmoittautuminen syyskaudelle Sörnäisten ja Matinkylän tunneille

Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään oppilaan asiakastilille kotisivuillamme ja valitsemalla oikea tunti viikkotuntien aikatauluvalikosta. Jos sinulla ei vielä ole omia tunnuksia, saat ne rekisteröitymällä oppilaaksi. Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu. Tutustu eri lippuvaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin täällä. Lue lisää ilmoittautumisohjeesta.

Tunneille voi hyvin tulla mukaan myös kesken kauden. Otathan silloin huomioon, että muut ryhmän oppilaat ovat treenanneet sinua kauemmin ja annathan itsellesi aikaa ottaa muut ”kiinni”. Näytösharjoitusten käynnistyttyä ei uusia sarjoja enää aloiteta näytöksissä mukana olevilla tunneilla. Tästä johtuen emme suosittele tanssiharrastuksen aloittamista näillä tunneilla, kun kautta on jäljellä opettajasta ja tunnista riippuen 4–6 viikkoa.

Lippujen ostaminen Sörnäisten ja Matinkylän tunneille

Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Lippuja voi ostaa vasta rekisteröitymisen jälkeen. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna syyskauden avoimien tuntien yhteydessä Sörnäisissä ja Matinkylässä. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen avoimen viikkotunnin alettua. Vastaanotossa asioiminen ››

Kesken kauden alkavat tunnit ja muut poikkeukset

Muutamat tunnit alkavat poikkeuksellisesti vasta myöhemmin syksyllä tai tuntia ei pidetä jonakin yksittäisenä kertana kauden aikana. Kaikki poikkeukset on merkitty aikatauluun tunnin lisäinfoon.

Myöhemmin kaudella alkavia tunteja ovat:

Tiistaisin Helsingissä

17.45 – 18.40 Easy Latin 30+ alkeet Konsta/Marko tunti pidetään 12.9. alkaen
18.45 – 19.40 Latino Show 30+ alkeisjatko Konsta/Marko tunti pidetään 12.9. alkaen
19.45 – 20.40 Latino Show 30+ keskitaso Konsta/Marko tunti pidetään 12.9. alkaen

Perjantaisin Helsingissä

11.00 – 11.55 Happy Hour 30+ alkeet Konsta tunti pidetään 29.9. alkaen
12.00 – 12.55 Easy Latin 45+ alkeet Konsta tunti pidetään 29.9. alkaen

Sunnuntaisin Helsingissä

16.30 – 17.25 Broadway Tap avoin taso Davey tunti pidetään 29.10. alkaen
17.30 – 18.25 Broadway Tap 30+ alkeet Davey tunti pidetään 29.10. alkaen

Mikäli olet osallistumassa kesken kauden alkavalle tunnille, huomioithan, että kausimaksu kannattaa ostaa vasta sillä viikolla, kun aloittaa sen käyttämisen, jotta saa lipun oikeaan hintaan. Kausimaksu on myynnissä vain kauden viiden ensimmäisen viikon aikana, joten vasta sen jälkeen alkaville Konstan perjantain ja Daveyn sunnuntain tunneille voi osallistua muilla lipuilla (kertaliput, sarjaliput ja Anytime).

Ilmoittautuminen Tapanilan tunneille

Pop-up -toimipisteessämme Tapanilassa ei ole StepUp Schoolin omaa vastaanottoa ja sen ilmoittautumis- ja maksukäytännöt poikkeavat StepUp Schoolin omien toimipisteiden käytännöistä. Lue lisää Tapanilan tuntien käytännöistä ››

Olitko oppilaana jo kevätkaudella? Tiedote vanhojen oppilaiden ilmoittautumisesta syyskaudelle löytyy täältä ››