Syyskauden aikataulu ja ilmoittautuminen syyskaudelle 2021

Syyskauden 2021 aikataulu on nyt ilmestynyt! Syyskausi alkaa heti kesäkauden perään maanantaina 16.8. ja päättyy perjantaina 17.12.

Syyskaudella tunteja ei pyhäinpäivänä la 6.11. eikä itsenäisyyspäivänä ma 6.12. Lisäksi syyslomaviikolla su 17.10. – la 23.10. ei pidetä lasten ja junioreiden (15-vuotiaat ja nuoremmat) tunteja.

Aikataulu

Aikataulussa on avoimien tuntien lisäksi myös pääsykokeiden kautta valittavia ryhmiä ja muita erikoisryhmiä. Nämä tunnit on PDF-aikataulussa vihreällä värillä. Koulutusohjelmia ovat ovat SkidiSKO, Show- ja Streettanssin koulutusohjelmatSkene Musiikkiteatterikoulun ryhmät, StepUp Trainees -ryhmät sekä muodostelmaryhmät.

Erikoisryhmiä ovat Fatima Witickin VarvastekniikkaPekka Kataisen Easy Latin 60+ sekä Hanna Kortelaisen ja Katri Miettisen HipHop Freestyle. Erikoisryhmiin sitoudutaan koko kaudeksi ja niille voi osallistua joko kyseiselle tunnille myytävällä erillisellä kausimaksulla tai syyskauden Anytime-lipulla. Fatiman Varvastekniikkaan ilmoittaudutaan suoraan opettajalle fatima@fatimawitick.com, jolloin opettaja myös arvioi soveltuuko tunti tasonsa puolesta oppilaalle. Pekan Easy Latin 60+ -tunnille ja Hannan ja Katrin HipHop Freestyle -tunnille  ilmoittaudutaan osoitteeseen school@stepup.fi.

Hinnasto – Syksy 2021 – hinnat voimassa 31.5. alkaen.

Kotisivujen hinnastosivulla voit tutustua eri lipputyyppien ominaisuuksiin. Hinnastosta poistuu arkiaamun lippu.

Muutoksia aikataulussa

Kauden vaihtuessa myös aikataulu muuttuu. Suurimmalle osalle tunneista tulee vähintään pieni muutos tunnin kellonaikaan. Tarkista tuntien ajankohdat syyskauden aikataulusta!

Uusia lajeja ja tunteja

Uutena lajina alkavat lasten oma tunti Dancemix, jolla yhdistetään parhaat puolet showtanssin ja streettanssin tunneilta, Dance Workout, joka tarjoaa vauhtia, tehoa ja hauskuutta täynnä olevan treenin, ja jossa yhdistyvät uusimmat musiikki- ja tanssitrendit, Street Club, joka on Boys’ Clubin kaltainen hip hopin perusteita, freestylea, breikin alkeita ja lattiatyöskentelyä yhdistävä tunti ilman sukupuolirajoja, eri jazztanssilajeja kokoava Jazz, klassisen baletin tekniikkaa moderniin tanssiin yhdistävä Contemporary Ballet, intialaisia tunnelmia tarjoava Bollywood, junioreiden oma Baletti, monipuolista kehonhuoltoa tarjoava Power Core Pilates + venyttely sekä paluun tekevä iloinen, vaikka koko perheen yhteiseksi harrastukseksi soveltuva Locking.

Marcon Zoom-tuntina tutuksi tulleelle Olojuonejortsut -tunnille voi syksyllä osallistua sekä paikan päällä että etäyhteyden kautta. Myös Marcon Power Stretch, Fatiman Syvävenyttely ja Peterin Stretching -tunneille sekä Heikin aikuisten Hip Hop  -tunneille voi syyskaudellakin osallistua lähiopetuksen lisäksi etäyhteyden kautta.

Lisäksi toimipisteessään uutena lajina alkaa Tuomas Hyvösen aikuisten Baletti-tunnit Vantaalla perjantaisin ja Katri Miettisen Waacking tekee paluun Helsinkiin.

Moniin syyskauden uutuuslajeihin pääset tutustumaan jo kesätunneilla, oletko jo varannut paikkasi?

Ilmoittautuminen syyskaudelle

Ilmoittautuminen kaikille syyskauden tunneille alkaa keskiviikkona 2.6. Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään oppilaan asiakastilille kotisivuillamme ja valitsemalla haluttu tunti. Jos oppilaalla ei vielä ole omia tunnuksia, pitää hänet ensin rekisteröidä käyttäjäksi.

Alla olevat ohjeet eivät koska Tapanilan tunteja. Lue lisää ilmoittautumisesta Tapanilaan täältä ››

Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu (esim. kertalippu riittää yhden tunnin ilmoittautumisen vahvistamiseen koko kaudelle). Mikäli oppilaan asiakastilillä on jo valmiina voimassaoleva lippu, vahvistuu ilmoittautuminen saman tien, eikä uutta lippua tarvitse hankkia. Jos oppilaalla on useampia tunteja, on asiakastilillä olevissa lipuissa oltava vastaava määrä käyntikertoja jäljellä, jotta kaikki ilmoittautumiset vahvistuvat. Oppilaan tilillä olevien tuotteiden saldot voi tarkistaa oppilaan asiakastililtä kohdasta Omat liput ja maksut.

Lippujen ostaminen

Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Koronatilanteen vuoksi suosittelemme hankkimaan liput ensisijaisesti verkkokaupasta. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna kesäkauden tuntien yhteydessä. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen tunnin alettua. Ennen lippujen ostoa tutustu eri lippuvaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin hinnastosivulla.

Kevätkaudelta syyskaudelle siirtyvät vanhojen oppilaiden ilmoittautumiset ja niiden vahvistaminen

StepUp School siirtää ennallaan tai lähes ennallaan jatkuvien tuntien ilmoittautumiset kevätkaudelta syyskaudelle tiistain 1.6. aikana. Ilmoittautumisten siirto koskee ainoastaan niitä oppilaita, joiden ilmoittautuminen on ollut voimassa kevätkauden päättyessä. Jonossa olleita oppilaita ei siirretä jonoon syyskaudelle.

Kevatkaudelta 2021 syyskaudelle 2021 siirtyvat tunnit

Oppilaan on vahvistettava siirtyvät ilmoittautumisensa viimeistään perjantaina 4.6. ostamalla mikä tahansa viikkotuntien tuntilippu. Mikäli oppilaan asiakastilillä on valmiina 1.6. voimassaoleva viikkotuntien lippu, jossa on käyntikertoja jäljellä, vahvistuu ilmoittautuminen saman tien, eikä uutta lippua tarvitse hankkia. Oppilaan tilillä olevien tuotteiden saldot voi tarkistaa oppilaan asiakastililtä kohdasta Liput ja maksut.

Jos oppilaalla on useampia tunteja, on asiakastilillä olevissa lipuissa oltava vastaava määrä käyntikertoja jäljellä, jotta kaikki ilmoittautumiset vahvistuvat. Jos ilmoittautumista ei vahvisteta, ilmoittautuminen peruuntuu kolmen päivän jälkeen.

Ryhmän vaihtaminen – muista peruuttaa vanha tuntisi!

Jos oppilas haluaa vaihtaa ryhmää, eikä hän halua jatkaa vanhassa ryhmässään (esim. kasvettuaan ulos vanhan ryhmänsä ikärajoista), voi hän ilmoittautua haluamalleen tunnille 2.6. alkaen. Uuteen ryhmään ilmoittautuvan oppilaan on peruttava ilmoittautumisensa vanhasta ryhmästään, jossa hän ei aio jatkaa. Ilmoittautumisen ja peruuttamisen voi tehdä asiakastilin kautta. Ilmoittautuminen on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa syyskauden lippu. HUOM! Peruuta vanhat/turhat vahvistamattomat ilmoittautumiset ennen uusien lippujen ostamista, jotta ostamasi liput eivät vahvista vääriä tunti-ilmoittautumisia!