Kevätkauden aikataulu on ilmestynyt – ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa 13.12.

Kevätkauden aikataulut ovat ilmestyneet ja voit tutustua niihin oheisista linkeistä:

Aikataulu – Kevät 2023

Aikataulu – Kevat 2023 Tapanila

Syyskausi päättyy 16.12. Vielä ehdit mukaan näille syyskauden tunneille ››

Ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa 13.12., jolloin löydät kevään aikataulun myös aikataulusivulta ››

Kevätkauden tunteihin voi tulla tutustumaan ilmaiseksi Tutustumispäivillä 7.-8.1. ››

Kevätkauden päivämäärät

Kevätkausi alkaa maanantaina 9.1. ja päättyy perjantaina 26.5. (Tapanilan kevätkausi päättyy lauantaina 27.5.). Kevätkauden aikana tunteja ei pidetä pääsiäisenä to 6.4. – ma 10.4., vappuna su 30.4. – ma 1.5. eikä helatorstaina 18.5. Lisäksi hiihtolomaviikolla su 19.2. – la 25.2. pidetään ainoastaan 16+, 30+ ja 60+ ikäryhmien tunnit.

Muutoksia aikataulussa

Kevätkauden aikataulu on hyvin pitkälti samanlainen kuin syyskauden aikataulu. Muutamilla tunneilla on muutoksia, jotka voit tarkastaa tästä: Syksyn 2022 siirretttävät tunnit, joissa muutoksia sekä loppuvat tunnit

Aikataulusta löytyy myös muutamia ilahduttavia uutuuksia:

Uusia opettajia

Uusina opettajina kevätkaudella 2023 aloittavat Eino Lehtinen, joka opettaa nuorten Street-tunneilla maanantaisin Espoossa, Eevaliisa Bonet, joka opettaa Yin Joogaa perjantaisin Helsingissä ja tiistaisin Tapanilassa sekä Kashika Arora, joka opettaa Street junnut 1 ja Commercial Trainees -koulutusohjelmien lisäksi avoimilla Street-, Hip Hop- ja Commercial -tunneilla torstaisin Espoossa ja lauantaisin Helsingissä helmi-maaliskuun aikana.

Uusia lajeja ja tunteja

Uusina lajeina alkavat Contemporary Floorwork, jota Laura Heiskanen opettaa tiistaisin Helsingissä  ja edellämainittu Yin Jooga. Lisäksi muutamien tuntien nimet muuttuvat kuvaamaan paremmin tunnin sisältöä.

Lisäksi toimipisteessään uusina lajeina alkavat Helsingissä Marina Koivun Show Burlesque torstaisin ja Aaron Charlesin House perjantaisin.

Helsingin muita uusia tunteja ovat Pekka Kataisen Pilates + Kehonhuolto 16+ ja Masi Saurénin ikärajaton Swing Soolo alkeisjatko maanantaisin, Juha Pykäläisen ja Konsta Reuterin Easy Latin  30+ ja  60+ -tunnit tiistain aamupäivässä, Anniina Koivuniemen Latino Show 30+ alkeisjatko tiistain illassa sekä Aurora Ylisen Commercial 30+ alkeet lauantaisin.

Espoon uusi tunti on Jenny Jumppasen Skene avoin 7–10 v. Lisäksi Eino Lehtinen tulee Samu Kavekarin tilalle opettamaan maanantai-illan nuorten Street-tunteja. Muutoin Espoossa jatketaan vanhalla, hyvin toimivalla tutulla aikataululla.

Vantaan uusia tunteja ovat Juha Pykäläisen Easy Latin 30+ maanantaisin ja Laura Heiskasen Show 5-6 v. lauantaisin.

Tapanilan uusia tunteja ovat jo aiemmin mainittu Eevaliisa Bonet’n Yin Jooga tiistaisin ja Hozan Omarin Street 10-15 v. alkeet ja Hip Hop 30+ alkeet torstaisin. Lisäksi Laura Heiskasen Show lapset ryhmä jaetaan kahteen ryhmään; 3–4 -vuotiaisiin ja 5–6 -vuotiaisiin.

Kevätkauden liput ja hinnat

Tapanilan pop-up pisteen maksukäytännöt poikkeavat StepUp Schoolin omien toimipisteiden käytännöistä. Lue lisää Tapanilan tuntien käytännöistä ››

Lippujen hinnat nousevat syyskauden päättymisen jälkeen 17.12. Tarkista uudet hinnat hinnastosta:

Hinnasto – Kevät 2023

Lippujen ostaminen

Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna syys- ja kevätkauden avoimien viikkotuntien yhteydessä sekä joulutauon tiiviskurssien yhteydessä. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen avoimen viikkotunnin alettua. Ennen lippujen ostoa tutustu eri lippuvaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin hinnastosivulla.

Ilmoittautuminen kevätkaudelle

Alla olevat ohjeet eivät koska Tapanilan tunteja. Lue lisää ilmoittautumisesta Tapanilaan täältä ››

Ilmoittautuminen kaikille kevätkauden tunneille alkaa tiistaina 13.12. Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään oppilaan asiakastilille kotisivuillamme ja valitsemalla haluttu tunti. Jos oppilaalla ei vielä ole omia tunnuksia, pitää hänet ensin rekisteröidä käyttäjäksi.

Ilmoittautumisten vahvistaminen

Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu (esim. kertalippu riittää yhden tunnin ilmoittautumisen vahvistamiseen koko kaudelle). Mikäli oppilaan asiakastilillä on jo valmiina voimassaoleva viikkotuntien lippu, jonka voimassaoloaika jatkuu kevätkaudelle ja jossa on vähintään yhtä monta käyntikertaa jäljellä kuin oppilaalla on ilmoittautumisia, vahvistuu ilmoittautumiset saman tien, eikä uutta lippua tarvitse hankkia vahvistamista varten. Oppilaan tilillä olevien tuotteiden saldot voi tarkistaa oppilaan asiakastililtä kohdasta Omat liput ja maksut. Jos ilmoittautumista ei vahvisteta kolmen päivän sisällä ilmoittautumisen teosta, peruuntuu ilmoittautuminen automaattisesti. HUOM! Syyskauden kausimaksut eivät vahvista kevätkauden ilmoittautumisia.

Syyskaudelta kevätkaudelle siirtyvät vanhojen oppilaiden ilmoittautumiset ja niiden vahvistaminen

StepUp School siirtää kaikkien kevätkaudella jatkuvien tuntien ilmoittautumiset syyskaudelta kevätkaudelle maanantain 12.12. aikana. Ilmoittautumisten siirto koskee ainoastaan niitä oppilaita, joiden ilmoittautuminen on ollut voimassa syyskauden päättyessä. Jonossa olleita oppilaita ei siirretä jonoon kevätkaudelle. Joissakin siirrettävissä tunneissa on pieniä tuntimuutoksia. Voit tarkistaa muutokset täältä: Syksyn 2022 siirrettavat tunnit, joissa muutoksia seka loppuvat tunnit

Oppilaan on vahvistettava siirtyvät ilmoittautumisensa viimeistään torstaina 15.12. samaan tapaan kuin muutkin ilmoittautumiset vahvistetaan. Jos ilmoittautumista ei vahvisteta kolmen päivän sisällä ilmoittautumisen teosta, peruuntuu ilmoittautuminen automaattisesti.

Ryhmän vaihtaminen – muista peruuttaa vanha tuntisi!

Jos oppilas haluaa vaihtaa ryhmää, eikä hän halua jatkaa vanhassa ryhmässään (esim. kasvettuaan ulos vanhan ryhmänsä ikärajoista), voi hän ilmoittautua haluamalleen tunnille 13.12. alkaen. Uuteen ryhmään ilmoittautuvan oppilaan on peruttava ilmoittautumisensa vanhasta ryhmästään, jossa hän ei aio jatkaa. Ilmoittautumisen ja peruuttamisen voi tehdä asiakastilin kautta. Ilmoittautuminen on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta samaan tapaan kuin muutkin ilmoittautumiset vahvistetaan.