Syyskauden uudet opettajat, lajit ja tunnit

Syyskauden aikataulussa on paljon mahtavia uusia opettajia ja ilahduttavia uusia lajeja kaiken ikäisille tanssijoille. Helsingin uudet toimitilat mahdollistavat tuntitarjonnan laajentamisen, mutta uutuuksia on myös muissa toimipisteissä. Osa 10–15 v. tunneista muuttuu 10–12 v. tunneiksi ja samalla 13+ ikäryhmän tunteja on lisätty.

Uusia opettajia

Täysin uusina tai takaisin palaavina opettajina syyskaudella 2022 aloittavat Latisha Allen (Commercial Trainees), Ida Cedercreutz (lasten kaksikieliset Street-tunnit sekä nuorten Street/Hip Hop -tunnit keskiviikkoisin Espoossa), Aaron Charles (aikuisten Hip Hop ja ikärajaton House lauantaisin Vantaalla + Hip Hop Trainees), Laura Eriksson (Skene junnut 1), Elina Haikka (ikärajaton Broadway Tap maanantaisin Helsingissä), Jenny Jumppanen (lasten avoimet musiikkiteatteritunnit sunnuntaisin Espoossa + Skene junnut 1), Marina Koivu (aikuisten Show Burlesque tiistaisin Espoossa), Marianne Koivula (lasten ja junnujen Show keskiviikkoisin Espoossa), Anniina Koivuniemi (nuorten ja aikuisten erilaiset lattaritunnit keskiviikkoisin Helsingissä), Hozan Omar (lasten, nuorten ja aikuisten Street/Hip Hop -tunnit torstaisin Tapanilassa), Lia Pelttari (nuorten Show Jazz, Jazz Funk ja Contemporary Jazz lauantaisin Helsingissä) ja Noora Pohjanen (lasten ja nuorten Show/Show Jazz sekä nuorten Lyrical Jazz ja Commercial torstaisin ja perjantaisin Espoossa).

Uusia lajeja ja tunteja

Aikuisten uusia tunteja ovat Show Burlesque tiistaisin Espoossa, Jazzy Latin keskiviikkoisin Helsingissä, Dancemix 30+ lauantaisin Helsingissä ja Kehonhuolto keskiviikkoisin Espoossa. Lasten uusia lajeja ovat Skene satutanssi 3–6 -vuotiaille tiistaisin ja Dancemix Special torstaisin Helsingissä. Nuorten uusi laji on Jazzy Latin keskiviikkoisin Helsingissä. Nuoret ja aikuiset voivat osallistua myös ikärajattomille tunneille. Ikärajattomia uutuuksia ovat Broadway Tap maanantaisin Helsingissä, House lauantaisin Vantaalla ja Electro Swing perjantaisin Helsingissä.

Aikataulu ››

Tuntiesittelyt ››