Syyskauden aikataulu ja ilmoittautuminen syyskaudelle

Tutustu syyskauden aikatauluun ja sen mahtavaan tuntivalikoimaan!

Tapanilan pop-up-toimipisteen syyskauden 2022 aikataulu löytyy täältä:

Aikataulu – Syksy 2022 Tapanila

Tule tutustumaan tunteihin ilmaiseksi Tutustumispäivillä 13.-14.8.

Syyskausi alkaa 15.8. ja päättyy 16.12. (Tapanilan syyskausi päättyy 17.12.) Syyskauden aikana tunteja ei pidetä pyhäinpäivänä la 5.11. eikä itsenäisyyspäivänä ti 6.12. Lisäksi syyslomaviikolla su 16.10. – la 22.10. ei pidetä lasten ja junnujen (15-vuotiaat ja nuoremmat) tunteja.

Muutoksia aikataulussa

Kauden vaihtuessa myös aikataulu muuttuu. Monille tunneista tulee vähintään pieni muutos tunnin kellonaikaan. Tarkista tuntien ajankohdat syyskauden aikataulusta!

Aikataulussa on nyt todella paljon ilahduttavia uutuuksia ja uusia mahtavia opettajia. Helsingin uudet toimitilat mahdollistavat tuntitarjonnan laajentamisen, mutta uutuuksia on myös muissa toimipisteissä. Osa 10–15 v. tunneista muuttuu 10–12 v. tunneiksi ja samalla 13+ ikäryhmän tunteja on lisätty.

Uusia opettajia

Täysin uusina tai takaisin palaavina opettajina syyskaudella 2022 aloittavat Latisha Allen (Commercial Trainees), Ida Cedercreutz (ke Espoo), Aaron Charles (la Vantaa + Hip Hop Trainees), Laura Eriksson (Skene junnut 1), Elina Haikka (ma Helsinki), Jenny Jumppanen (su Espoo ja Skene junnut 1), Marina Koivu (ti Espoo), Marianne Koivula (ke Espoo), Anniina Koivuniemi (ke Helsinki), Hozan Omar (to Tapanila), Lia Pelttari (la Helsinki) ja Noora Pohjanen (to ja pe Espoo).

Uusia lajeja ja tunteja

Täysin uusina lajeina alkavat Broadway Tap maanantaisin Helsingissä, Show Burlesque tiistaisin Espoossa, Skene satutanssi 3–6 -vuotiaille tiistaisin Helsingissä, Jazzy Latin keskiviikkoisin Helsingissä, Dancemix Special torstaisin Helsingissä, Dancemix 30+ lauantaisin Helsingissä ja House lauantaisin Vantaalla. Paluun tekeviä lajeja ovat Kehonhuolto keskiviikkoisin Espoossa ja Electro Swing perjantaisin Helsingissä. Marco Bjurströmin Power Stretch -tuntien nimi muuttuu Power Flow’ksi, joka paremmin kuvaa tunnin sisältöä, joka ei muutu.

Joillekin syyskauden uutuuslajeihin pääset tutustumaan jo kesätunneilla, oletko jo varannut paikkasi?

Lisäksi toimipisteessään uusina tunteina alkavat Espoossa mm. Pekka Kataisen Power Core Pilates + venyttely maanantaisin ja Marco Bjurströmin Happy Hour 60+ sekä Juha Pykäläisen Latino Show 30+ keskitaso ja Easy Latin 30+ alkeet tiistaisin, Ida Cedercreutzin Hip Hop 16+ alkeet keskiviikkoisin ja Melisa Cetinin Hip Hop 30+ alkeet ja keskitaso -tunnit torstaisin.

Helsingin muita uusia tunteja ovat mm. Konsta Reuterin Easy Latin -tunnit tiistaisin ja sunnuntaisin, Konstan Latino Show sunnuntaisin, Anniina Koivuniemen Latino Show, Easy Latin ja Jazzy Latin – tunnit keskiviikkoisin, Heikki Hautajoen Street 10–12 v. alkeet torstaisin, Elina Lähteen Show Jazz 16+ alkeet perjantaisin, Masi Saurénin Hip Hop -tunnit perjantaisin ja Lia Pelttarin Show Jazz, Jazz Funk ja Contemporary Jazz -tunnit lauantaisin. Masi Saurénin Swing Soolo -tunnit siirtyvät Espoon maanantaista Helsingin maanantaihin.

Vantaan 13+ ikäryhmän tunnit täydentyvät Netta Rekomaan Show Jazz 13+ alkeet-tunnilla maanantaisin, Sanna Siirilä-Mäkelän Show Jazz 13+ alkeet -tunnilla tiistaisin, Anni Utterin Street 13+ alkeet ja keskitaso -tunneilla keskiviikkoisin, Samu Kavekarin Street 13+ keskitaso -tunnilla torstaisin, sekä Silja Saarikankaan Commercial 13+ keskitaso ja Contemporary Jazz 13+ keskitaso -tunneilla perjantaisin. Vantaan uusia 30+ tunteja ovat Sanna Siirilä-Mäkelän Show Jazz 30+ keskitaso-tunti tiistaisin, johon voi halutessaan liittää mukaan 15 minuutin venyttelyn, Aurora Ylisen Commercial 30+ torstaisin ja Aaron Charlesin Hip Hop 30+ alkeet ja keskitaso -tunnit lauantaisin.

Tapanilan uusia tunteja ovat Anni Utterin Dancemix 5–6 v. ja Commercial 13+ keskitaso tiistaisin, Laura Heiskasen lasten (3–4 v., 5–6 v. ja 7–9 v.) ja nuorten (10–12 v.) Show tunnit keskiviikkoisin, Pekka Kataisen Sweat & Dance 30+ alkeet keskiviikkoisin, Hozan Omarin lasten (7–9 v.) ja nuorten Street-tunnit sekä Hip Hop 30+ tunnit torstaisin ja Netta Rekomaan Commercial 10–12 v. alkeet lauantaisin.

Syyskauden liput ja hinnat

Tapanilan maksukäytännöt poikkeavat StepUp Schoolin omien toimipisteiden käytännöistä. Lue lisää Tapanilan tuntien käytännöistä ››

Lippujen hinnat pysyvät ennallaan syyskaudesta 2021. Tuntien kestot muuttuvat pysyvästi siten, että esimerkiksi aiemmin aikataulussa 60 minuutin pituisiksi merkityt tunnit, jotka on kuitenkin pidetty 55 minuutin tunteina, ovat nyt aikataulussa virallisesti 55 minuutin tunteja, 45 minuutin tunnit ovat 40 minuutin tunteja jne. Myös myynnissä olevat liput muuttuvat touko-kesäkuun vaihteessa vastaamaan uusia tuntien pituuksia. Vanhat 45, 60, 75 ja 90 min liput käyvät kuitenkin myös 40, 55, 70 ja 85 min tunneille niin kauan, kun niissä on voimassaoloaikaa jäljellä.

Hinnasto – Syksy 2022

Lippujen ostaminen

Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna kevät- ja kesäkauden avoimien viikkotuntien yhteydessä. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen avoimen viikkotunnin alettua. Ennen lippujen ostoa tutustu eri lippuvaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin hinnastosivulla.

Ilmoittautuminen syyskaudelle

Alla olevat ohjeet eivät koska Tapanilan tunteja. Lue lisää ilmoittautumisesta Tapanilaan täältä ››

Ilmoittautuminen kaikille syyskauden tunneille alkaa perjantaina 3.6. Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään oppilaan asiakastilille kotisivuillamme ja valitsemalla haluttu tunti. Jos oppilaalla ei vielä ole omia tunnuksia, pitää hänet ensin rekisteröidä käyttäjäksi.

Ilmoittautumisten vahvistaminen

Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu (esim. kertalippu riittää yhden tunnin ilmoittautumisen vahvistamiseen koko kaudelle). Mikäli oppilaan asiakastilillä on jo valmiina voimassaoleva viikkotuntien lippu, jossa on vähintään yhtä monta käyntikertaa jäljellä kuin vahvistettavia ilmoittautumisia, vahvistuu ilmoittautumiset saman tien, eikä uutta lippua tarvitse hankkia vahvistamista varten. Oppilaan tilillä olevien tuotteiden saldot voi tarkistaa oppilaan asiakastililtä kohdasta Omat liput ja maksut. Jos ilmoittautumista ei vahvisteta kolmen päivän sisällä ilmoittautumisen teosta, peruuntuu ilmoittautuminen automaattisesti.

Kevätkaudelta syyskaudelle siirtyvät vanhojen oppilaiden ilmoittautumiset ja niiden vahvistaminen

StepUp School siirtää ennallaan tai lähes ennallaan jatkuvien tuntien ilmoittautumiset kevätkaudelta syyskaudelle torstain 2.6. aikana. Ilmoittautumisten siirto koskee ainoastaan niitä oppilaita, joiden ilmoittautuminen on ollut voimassa kevätkauden päättyessä. Jonossa olleita oppilaita ei siirretä jonoon syyskaudelle.

Tunnit, joiden ilmoittautumiset siirtyvat Kevat 2022 – Syksy 2022

Oppilaan on vahvistettava siirtyvät ilmoittautumisensa viimeistään sunnuntaina 5.6. samaan tapaan kuin muutkin ilmoittautumiset vahvistetaan. Jos ilmoittautumista ei vahvisteta kolmen päivän sisällä ilmoittautumisen teosta, peruuntuu ilmoittautuminen automaattisesti.

Ryhmän vaihtaminen – muista peruuttaa vanha tuntisi!

Jos oppilas haluaa vaihtaa ryhmää, eikä hän halua jatkaa vanhassa ryhmässään (esim. kasvettuaan ulos vanhan ryhmänsä ikärajoista), voi hän ilmoittautua haluamalleen tunnille 3.6. alkaen. Uuteen ryhmään ilmoittautuvan oppilaan on peruttava ilmoittautumisensa vanhasta ryhmästään, jossa hän ei aio jatkaa. Ilmoittautumisen ja peruuttamisen voi tehdä asiakastilin kautta. Ilmoittautuminen on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta samaan tapaan kuin muutkin ilmoittautumiset vahvistetaan.