Syyskauden aikataulu on ilmestynyt!

Syyskauden 2022 aikataulu on nyt ilmestynyt PDF-versiona. Tutustu mahtavaan tuntivalikoimaan alla olevasta linkistä!

Aikataulu – Syksy 2022

Tapanilan pop-up-toimipisteen syyskauden 2022 aikataulu näyttää puolestaan tältä:

Aikataulu – Syksy 2022 Tapanila

Ilmoittautuminen syyskaudelle alkaa 3.6., jolloin syyskauden aikataulu tulee näkyviin myös ilmoittautumisjärjestelmään. Tiedotamme ilmoittautumisesta tarkemmin lähiaikoina.

Syyskausi alkaa 15.8. ja päättyy 16.12. Syyskauden aikana tunteja ei pidetä pyhäinpäivänä la 5.11. eikä itsenäisyyspäivänä ti 6.12. Lisäksi syyslomaviikolla su 16.10. – la 22.10. ei pidetä lasten ja junnujen (15-vuotiaat ja nuoremmat) tunteja.

Aikataulussa on avoimien tuntien lisäksi myös pääsykokeiden kautta valittavia ryhmiä ja muita erikoisryhmiä. Nämä tunnit on PDF-aikataulussa vihreällä värillä. Pääsykokeiden kautta valitaan koulutusohjelmaryhmät, joita ovat SkidiSKO, Show- ja Streettanssin koulutusohjelmat ja Skene Musiikkiteatterikoulun ryhmät. Muita pääsykokeiden kautta valittavia ryhmiä ovat StepUp Trainees -ryhmät sekä kisaryhmät (muodostelmat, pienryhmät ja soolot).

Erikoisryhmiä ovat Fatima Witickin Varvastekniikka ja Klassiset piruetit, Pekka Kataisen Dance 60+ ja Power Core Pilates sekä Katri Miettisen HipHop Freestyle. Erikoisryhmiin sitoudutaan koko kaudeksi ja niille voi osallistua joko kyseiselle tunnille myytävällä erillisellä kausimaksulla tai syyskauden Anytime-lipulla.

Muutoksia aikataulussa

Kauden vaihtuessa myös aikataulu muuttuu. Monille tunneista tulee vähintään pieni muutos tunnin kellonaikaan. Tarkista tuntien ajankohdat syyskauden aikataulusta!

Aikataulussa on nyt todella paljon ilahduttavia uutuuksia ja uusia mahtavia opettajia. Helsingin uudet toimitilat mahdollistavat tuntitarjonnan laajentamisen, mutta uutuuksia on myös muissa toimipisteissä. Osa 10–15 v. tunneista muuttuu 10–12 v. tunneiksi ja samalla 13+ ikäryhmän tunteja on lisätty.

Uusia opettajia

Täysin uusina tai takaisin palaavina opettajina syyskaudella 2022 aloittavat Latisha Allen (Commercial Trainees), Ida Cedercreutz (ke Espoo), Aaron Charles (la Vantaa + Hip Hop Trainees), Laura Eriksson (Skene junnut 1), Elina Haikka (ma Helsinki), Jenny Jumppanen (su Espoo ja Skene junnut 1), Marina Koivu (ti Espoo), Marianne Koivula (ke Espoo), Anniina Koivuniemi (ke Helsinki), Hozan Omar (to Tapanila), Lia Pelttari (la Helsinki) ja Noora Pohjanen (to ja pe Espoo).

Uusia lajeja ja tunteja

Täysin uutena lajina alkaa Broadway Tap maanantaisin Helsingissä, Show Burlesque tiistaisin Espoossa, Skene satutanssi 3–6 -vuotiaille tiistaisin Helsingissä, Jazzy Latin keskiviikkoisin Helsingissä, Dancemix Special torstaisin Helsingissä, Dancemix 30+ lauantaisin Helsingissä ja House lauantaisin Vantaalla. Paluun tekeviä lajeja ovat Kehonhuolto keskiviikkoisin Espoossa ja Electro Swing perjantaisin Helsingissä. Marco Bjurströmin Power Stretch -tuntien nimi muuttuu Power Flow’ksi, joka paremmin kuvaa tunnin sisältöä, joka ei muutu.

Joillekin syyskauden uutuuslajeihin pääset tutustumaan jo kesätunneilla, oletko jo varannut paikkasi?

Lisäksi toimipisteessään uusina tunteina alkavat Espoossa mm. Pekka Kataisen Power Core Pilates + venyttely maanantaisin ja Marco Bjurströmin Happy Hour 60+ sekä Juha Pykäläisen Latino Show 30+ keskitaso ja Easy Latin 30+ alkeet tiistaisin, Ida Cedercreutzin Hip Hop 16+ alkeet keskiviikkoisin ja Melisa Cetinin Hip Hop 30+ alkeet ja keskitaso -tunnit torstaisin.

Helsingin muita uusia tunteja ovat mm. Konsta Reuterin Easy Latin -tunnit tiistaisin ja sunnuntaisin, Konstan Latino Show sunnuntaisin, Anniina Koivuniemen Latino Show, Easy Latin ja Jazzy Latin – tunnit keskiviikkoisin, Heikki Hautajoen Street 10–12 v. alkeet torstaisin, Elina Lähteen Show Jazz 16+ alkeet perjantaisin, Masi Saurénin Hip Hop -tunnit perjantaisin ja Lia Pelttarin Show Jazz, Jazz Funk ja Contemporary Jazz -tunnit lauantaisin. Masi Saurénin Swing Soolo -tunnit siirtyvät Espoon maanantaista Helsingin maanantaihin.

Vantaan 13+ ikäryhmän tunnit täydentyvät Netta Rekomaan Show Jazz 13+ alkeet-tunnilla maanantaisin, Sanna Siirilä-Mäkelän Show Jazz 13+ alkeet -tunnilla tiistaisin, Anni Utterin Street 13+ alkeet ja keskitaso -tunneilla keskiviikkoisin, Samu Kavekarin Street 13+ keskitaso -tunnilla torstaisin, sekä Silja Saarikankaan Commercial 13+ keskitaso ja Contemporary Jazz 13+ keskitaso -tunneilla perjantaisin. Vantaan uusia 30+ tunteja ovat Sanna Siirilä-Mäkelän Show Jazz 30+ keskitaso-tunti tiistaisin, johon voi halutessaan liittää mukaan 15 minuutin venyttelyn, Aurora Ylisen Commercial 30+ torstaisin ja Aaron Charlesin Hip Hop 30+ alkeet ja keskitaso -tunnit lauantaisin.

Tapanilan uusia tunteja ovat Anni Utterin Dancemix 5–6 v. ja Commercial 13+ keskitaso tiistaisin, Laura Heiskasen lasten (3–4 v., 5–6 v. ja 7–9 v.) ja nuorten (10–12 v.) Show tunnit keskiviikkoisin, Pekka Kataisen Sweat & Dance 30+ alkeet keskiviikkoisin, Hozan Omarin lasten (7–9 v.) ja nuorten Street-tunnit sekä Hip Hop 30+ tunnit torstaisin ja Netta Rekomaan Commercial 10–12 v. alkeet lauantaisin.