Uusien oppilaiden ilmoittautuminen syyskaudelle 2021

Tervetuloa tanssimaan StepUp Schooliin! Meiltä löydät tanssitunnit lapsille, nuorille ja aikuisille aina 60+ ikäryhmään saakka. Panostamme huippuopettajiin ja positiiviseen tunnelmaan voidaksemme tarjota sinulle onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa. Päälajimme ovat show ja street sekä niiden alalajit. Tanssituntien lisäksi tarjoamme mm. musiikkiteatteritunteja ja kehonhuoltotunteja. Ennen tanssikoululle tuloa tutustu korona-ajan poikkeusohjeistukseen.

Tutustu lajivalikoimaan ››

StepUp Schoolin syyskausi alkaa maanantaina 16.8. ja päättyy perjantaina 17.12. Syyskaudella tunteja ei pidetä pyhäinpäivänä la 6.11. eikä itsenäisyyspäivänä ma 6.12. Koronatilanteen salliessa järjestämme oppilasnäytökset 18.–19.12.

Tunneille voi hyvin tulla mukaan myös kesken kauden. Otathan silloin huomioon, että muut ryhmän oppilaat ovat treenanneet sinua kauemmin ja annathan itsellesi aikaa ottaa muut ”kiinni”.  Näytösharjoitusten käynnistyttyä ei uusia sarjoja enää aloiteta alle 16-vuotiaiden tunneilla. Tästä johtuen emme suosittele tanssiharrastuksen aloittamista alle 16-vuotiaiden tunneilla, kun kautta on jäljellä opettajasta ja tunnista riippuen 4–6 viikkoa. Poikkeuksen muodostavat balettitunnit, joilla emme suosittele aloittamista enää kauden puolivälin jälkeen.

Tutustu aikatauluun ››

Lippuvaihtoehtomme ovat monipuoliset. Voit käydä tunneilla oman tahtisi mukaan joko kertalipuilla, sarjalipuilla, kausimaksuilla tai Anytime-korteilla.

Tutustu hinnastoon ››

Ilmoittautuminen syyskaudelle

Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään oppilaan asiakastilille kotisivuillamme ja valitsemalla oikea tunti viikkotuntien aikatauluvalikosta. Jos sinulla ei vielä ole omia tunnuksia, saat ne rekisteröitymällä oppilaaksi. Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu. Tutustu eri lippuvaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin täällä. Lue lisää ilmoittautumisohjeesta.

Lippujen ostaminen
Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Lippuja voi ostaa vasta rekisteröitymisen jälkeen. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna kesäkauden tuntien yhteydessä Helsingissä ja Espoossa sekä syyskauden tuntien yhteydessä 16.8. alkaen kaikissa toimipisteissä. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen tunnin alettua.

Olitko oppilaana jo kevätkaudella? Tiedote vanhojen oppilaiden ilmoittautumisesta syyskaudelle löytyy täältä ››

Uusia lajeja ja tunteja

Uutena lajina alkavat lasten oma tunti Dancemix, jolla yhdistetään parhaat puolet showtanssin ja streettanssin tunneilta, Dance Workout, joka tarjoaa vauhtia, tehoa ja hauskuutta täynnä olevan treenin, ja jossa yhdistyvät uusimmat musiikki- ja tanssitrendit, Street Club, joka on Boys’ Clubin kaltainen hip hopin perusteita, freestylea, breikin alkeita ja lattiatyöskentelyä yhdistävä tunti ilman sukupuolirajoja, eri jazztanssilajeja kokoava Jazz, klassisen baletin tekniikkaa moderniin tanssiin yhdistävä Contemporary Ballet, intialaisia tunnelmia tarjoava Bollywood, junioreiden oma Baletti, monipuolista kehonhuoltoa tarjoava Power Core Pilates + venyttely sekä paluun tekevä iloinen, vaikka koko perheen yhteiseksi harrastukseksi soveltuva Locking.

Marcon Zoom-tuntina tutuksi tulleelle Olojuonejortsut -tunnille voi syksyllä osallistua sekä paikan päällä että etäyhteyden kautta. Myös Marcon Power Stretch, Fatiman Syvävenyttely ja Peterin Stretching -tunneille sekä Heikin aikuisten Hip Hop  -tunneille voi syyskaudellakin osallistua lähiopetuksen lisäksi etäyhteyden kautta.

Toimipisteessään uutena lajina alkavat Tuomas Hyvösen aikuisten Baletti-tunnit Vantaalla perjantaisin ja Teemu Korjuslommin Rhythm Tap (Steppi) Espoossa lauantaisin. Lisäksi Katri Miettisen Waacking ja Pekka Kataisen Sweat & Dance tekevät paluun Helsinkiin.

Koulutusohjelmat ja erikoisryhmät

Aikataulussa on avoimien tuntien lisäksi myös pääsykokeiden kautta valittavia ryhmiä ja muita erikoisryhmiä.  Koulutusohjelmia ovat ovat SkidiSKOShow- ja Streettanssin koulutusohjelmatSkene Musiikkiteatterikoulun ryhmät, StepUp Trainees -ryhmät sekä muodostelmaryhmät.

Erikoisryhmiä ovat Fatima Witickin VarvastekniikkaPekka Kataisen Easy Latin 60+ sekä Hanna Kortelaisen ja Katri Miettisen HipHop Freestyle. Erikoisryhmiin sitoudutaan koko kaudeksi ja niille voi osallistua joko kyseiselle tunnille myytävällä erillisellä kausimaksulla tai syyskauden Anytime-lipulla. Fatiman Varvastekniikkaan ilmoittaudutaan suoraan opettajalle fatima@fatimawitick.com, jolloin opettaja myös arvioi soveltuuko tunti tasonsa puolesta oppilaalle. Pekan Easy Latin 60+ -tunnille ja Hannan ja Katrin HipHop Freestyle -tunnille  ilmoittaudutaan osoitteeseen school@stepup.fi.