Tervetuloa tanssimaan!

Tanssitunteja lapsille, nuorille ja aikuisille.

Ilmoittaudu

Ajankohtaista

Toimipiste: Helsinki

Jazz/Contemporary

Mindyn Jazz/Contemporary 16+ edistyneiden tunnilla alkulämmittelyt ja tekniikka/lattian poikki -harjoitukset pohjautuvat vahvasti jazz-tekniikkaan. Tuntisarjat vaihtelevat Jazz, Broadway Jazz ja Contemporary Jazz tyylien välillä.

Lue lisää

Skene Special

Skene Special on 7 – 12 -vuotiaille kehitysvammaisille lapsille ja nuorille suunnattu iloa ja osallisuuden tunnetta tuova tunti, jolla tanssitaan, lauletaan ja ilmaistaan itseään eri tavoin. Tunnin tavoitteena on antaa lapselle mahdollisuus tutustua ilmaisun eri keinoihin, saada onnistumisen tunteita ja mm. kehittyä motorisesti. Ilmapiiri on kannustava, turvallinen ja hyväksyvä. Tunti on suunniteltu pääosin omilla jaloilla […]

Lue lisää

Yin Jooga

Yin-jooga on miellyttävä kehonhuoltomuoto, johon voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Aktiivisen ja sykettä kohottavan tekemisen sijaan keskitytään sykettä laskevaan ja mieltä
rauhoittavaan olemiseen sekä oman kehon kuunteluun. Yin-jooga harjoitus toimii hyvin myös ensi askeleena liikkumisen aloittamisessa tauon jälkeen.

Lue lisää

Jazz Funk

Jazz Funk yhdistelee tekniikoita eri tanssilajeista ja muovaa niistä hikisen, fyysisen ja esiintyjyyttä ilmaisevan tanssitunnin. 
Hauska ja energinen, kehon ja mielen haastava tunti. 

Lue lisää

HipHop Freestyle

HipHop Freestyle tunti on viikottain treenaava suljettu ryhmä, joka on suunnattu jo pidempään katutansseja tanssineille tanssijoille. Tunnin tavoite on kehittää sekä freestyle- että battletaitoja, erityisesti hip hop -tanssissa.

Lue lisää

Jazzy Latin

Jazzy Latin on energinen ja vauhdikas tanssitunti, jolla hyödynnetään jazztanssin elementtejä yhdistettynä mukaansatempaaviin lattarirytmeihin ja -tansseihin. Tanssisarjat ja salin poikki -harjoitteet voi halutessaan tehdä myös korkokengillä.

Lue lisää

Show Jazz Heels

Show Jazz Heels -tunnilla tehdään sekä perinteisiä Broadway koreografioita että modernimpaa jazzia. Tunnilla treenataan myös piruetteja, hyppyjä ja muuta tanssitekniikkaa koroissa. Tunnilla ei tehdä erillisiä lämmittelyjä ja se soveltuu keskitason ja edistyneiden tason oppilaille.

Lue lisää

Electro Swing

Electro Swing on nuorekkaan vauhdikas ja nopeatempoinen tanssitunti, jolla yhdistyvät House- ja Swing-musiikin rytmit. Tanssityyli on Swingin & Streetin sekoitusta. Tunnilla kehittyvät tanssijan kunto ja nopeus samalla kun harjoitellaan myös esiintymistä. Tunnin taso on avoin, eli se määräytyy tunnin oppilaiden mukaan. Tunti vaatii kuitenkin aiempaa kokemusta jostain muista tanssilajeista. Parhaimmat lähtökohdat tunnille saa katutanssista ja […]

Lue lisää

Swing Soolo

Swing Soolo on vauhdikas ja mukaansatempaava tanssitunti, joka koostuu erilaisista 20-30-luvulla alkunsa saaneista tanssijlajeista. Näitä ovat Boogie Woogie, Rock’n Roll, Charleston ja Soolo Jazz. Musiikkina tunnilla soitetaan Rhytm’n Bluesia, Swingiä ja Rock’n Rollia.

Lue lisää

Dance Workout

Dance Workout -tunti on hauska ja energinen tanssitreenitunti, jossa yhdistyy tanssillisten liikesarjojen avulla kuntotreeni, aerobinen liikunta ja hauskanpito hyvän musiikin tahdissa. Avoimen tason tunnilla tehtävät liikkeet voi toteuttaa oman kunnon ja liikkuvuuden mukaan.

Lue lisää