StepUp Schoolin kevätkausi alkaa porrastetusti 10.1. alkaen

Kevätkautemme alkoi maanantaina 10.1. kaikilla lasten ja junnujen, sekä 13+ ja 16+ ikäisten tunneilla, joille saavat osallistua vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneet oppilaat. Aikuisten tanssitunnit (30+ ja 60+) sekä ikärajattomat tunnit käynnistyvät tiistaina 1.2. Samalla ohjelmistoon palaavat myös kaikki ne 16+ tunnit, jotka on laitettu tauolle rajoitusten ajaksi. Myös syntymävuoteen perustuvat ikärajoitukset poistuvat. Poikkeuksena Marco Bjurströmin tunnit, joita ei pidetä vielä tiistaina 1.2. eikä keskiviikkona 2.2., vaan jotka käynnistyvät 7.2.

Mikäli sinulla on ilmoittautuminen sellaiselle 16+ tunnille, joka ei jää tauolle, mutta et rajoitusten vuoksi pääse vielä itse osallistumaan tunnille, ilmoitathan poissaolostasi kotisivujemme kautta, jos et halua ilmoittautumisesi peruuntuvan.

Kevätkauden tunneille voit ilmoittautua  tätä kautta >>

Tapanilan pop-up-toimipisteen tiedot löydät täältä: Kevät 2022, Tapanila

Keilaniemen pop-up-toimipisteen tiedot löydät täältä: Kevät 2022, Keilaniemi

Kevätkauden tiedot ››

Aikataulussa mustalla värillä olevat tunnit ovat avoimet kaikille ikäryhmän ja tason mukaisesti. Aikatauluun vihreällä värillä merkityt tunnit ovat joko erikseen pääsykokeiden kautta valittavien ryhmien tunteja tai erikoistunteja, joille voi osallistua vain kausimaksulla. Pääsykokeiden kautta valittavia ryhmiä ovat Show- ja Streettanssin koulutusohjelmatSkene Musiikkiteatterikoulun ryhmät, StepUp Trainees, muodostelmaryhmät sekä SkidiSKO-ryhmät. Fatima Witickin Klassiset Piruetit ja Varvastekniikka sekä Pekka Kataisen Power Core Pilates, Easy Latin 60+ ja Dance 60+ ovat erikoistunteja, joille voi osallistua vain kyseiselle tunnille myytävällä erillisellä kausimaksulla tai koko kauden Anytime-lipulla. Myös Hanna Kortelaisen ja Katri Miettisen Hip Hop Freestyle -tunti toimii samalla periaatteella.

Haut SkidiSKO -ryhmiin, StepUp Schoolin koulutusohjelmiin, Skeneen ja StepUp Trainees -ryhmiin ovat touko-kesäkuun vaihteessa. Fatiman Varvastekniikkaan ja Klassisiin Piruetteihin ilmoittaudutaan suoraan opettajalle fatima@fatimawitick.com, jolloin opettaja myös arvioi soveltuuko tunti tasonsa puolesta oppilaalle. Pekan erikoisryhmiin sekä Hannan ja Katrin Hip Hop Freestyleen ilmoittaudutaan osoitteeseen school@stepup.fi.

Kevään aikataulu tulee näkyviin kotisivujen aikataulusivulle tiistaina 14.12., kun ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa. Lähes kaikkien tuntien ilmoittautumiset siirretään syyskaudelta kevätkaudelle maanantaina 13.12. 

Lista syyskauden 2021 tunneista, joiden ilmoittautumisia ei siirretä kevätkaudelle 2022 ››

Lista syyskauden 2021 tunneista, joiden ilmoittautumiset siirretään kevätkaudelle 2022, mutta joissa muutoksia ››

Tapanilan ja Keilaniemen pop up -toimipisteiden ilmoittautumisia ei siirretä automaattisesti kaudelta toiselle mutta syyskauden oppilaat voivat ilmoittaa maanantaihin 13.12. asti haluavatko he jatkaa myös kevätkaudella. Viestit voi lähettää osoitteisiin tapanila@stepup.fi ja keilaniemi@stepup.fi. Uusia ilmoittautumisia näihin toimipisteisiin aletaan ottaa vastaan tiistaina 14.12.

Kevätkauden liput tulevat myyntiin 13.12. Kotisivujen hinnastosivulla voit jo nyt tutustua hintoihin ja eri lipputyyppien ominaisuuksiin.

Muutoksia aikataulussa

Uusia tunteja

Aikataulu pysyy lähes ennallaan syyskauteen verrattuna, mutta uusiakin tunteja alkaa.

Sebastian Visan aikuisten Commercial 30+ tunteja on jatkossa tarjolla Helsingissä niin alkeis- kuin jatkotason tunteina. Alkeistunti löytyy sunnuntai-illoista, kun taas keskiviikkoisin tarjolla on paljon toivottu alkeisjatkotason tunti.

Pekka Kataisen Power Core Pilates tekee paluun Helsingin torstaiaamuihin. Tämän lisäksi torstaiaamupäivisin on tarjolla kaksi Pekan 60+ tuntia; uusille oppilaille suunnattu Easy Latin 60+ alkeet, joka pyörii tammi-maaliskuussa, sekä läpi koko kevään pyörivä Dance 60+, jossa vauhti on jo vähän reippaampaa. Pekan 60+ tuntien lisäksi maanantaipäivisin on tarjolla jo klassikoksi muodostunut Marco Bjurströmin Happy Hour 60+ alkeet tunti, joka sopii ihan kaikille.

Torstai-iltapäivissä käynnistyy uusi edistyneemmille oppilaille suunnattu erikoisryhmä, Klassiset piruetit, jota opettaa Fatima Witick.

Helsingin lauantain monipuolinen aikuisten tuntitarjonta täydentyy entisestään, kun keväällä käynnistyy Aurora Ylisen uusi Easy Latin 30+ alkeet tunti. Myös Melisa Cetinin vetämää aikuisten Hip Hoppia on jatkossa tarjolla niin alkeis- kuin keskitason tuntina.

Vantaalla alkaa keväällä uusi Commercial 30+ alkeet tunti Sarppa Seppäsen vetämänä keskiviikkoisin. Tämän lisäksi Tuomas Hyvösen perjantain suosittua Balettia on nyt tarjolla sekä alkeis- että alkeisjatkotason tuntina.

Keilaniemen pop-up toimipisteessä tarjolla on niin uusia lajeja kuin opettajia. Boogie Woogien hallitseva Suomen ja maailman mestari Masi Saurén käynnistää viikon vauhdikkaalla Rock ’n’ Swing Party -tunnilla, jolta ei menoa ja hauskuutta puutu. Pekka Kataisen maaanantai-iltojen supersuosittu Sweat & Dance -tunti saa rinnalleen lauantaipäivien valloittavan ja vauhdikkaan Saturday Dance Fever -tunnin. Lauantain monipuolisen treenin täydentää kehon ja mielen tasapainoa kehittävä Yin Jooga, jota vetää uusi opettajamme Mikko Lempiäinen. Näiden lisäksi nyt myös Keilaniemessä on mahdollista päästä nauttimaan Show Jazz -tunneista aina tiistaisin Aurora Ylisen vetäminä.

Kaikki merkittävimmät muutokset ja uudet tunnit on merkattu oheiseen aikatauluun lisätietomerkinnällä.

Opettajavaihdoksia/sijaisuuksia

Noora Pohjasen jäädessä opintovapaalle kevään ajaksi hänen Espoon torstaituntinsa siirtyvät Laura Heiskasen vedettäviksi. Nooran perjantain Commercial- ja Show-tuntien opettajana toimii kevään ajan puolestaan Silja Saarikangas.

Jasmir Vesanderin maanantaitunnit Espoossa siirtyvät Samu Kavekarin ja Melisa Cetinin vedettäviksi. Samu opettaa molempia junnujen Street-ryhmiä, kun taas Melisa ottaa kaikki illan 16+ tunnit haltuun.

Tapanilassa tiistain lasten Dancemix- ja nuorten Commericial-tuntien vetäjänä aloittaa puolestaan Anni Utter.