Tervetuloa tanssimaan!

Tanssitunteja lapsille, nuorille ja aikuisille.

Ilmoittaudu

Ajankohtaista

Vaativuustaso: Alkeet

Latin Elements

Syksyn 2024 uutuustunti!

Latin Elements on aikuisille suunnattu lattaritunti, joka sopii niin vasta-alkajille kuin tanssijoille, jotka ovat kiinnostuneita sukeltamaan latinalaistanssien maailmaan helppojen ja mukaansatempaavien harjoitteiden avulla.

Lue lisää

Breikin perusteet

Kesän 2024 uutuustunti!

Breikin perusteet on matalan kynnyksen tanssitunti, jolla tutustustaan nimensä mukaisesti breikin perusteisiin. Tervetuloa tutustumaan lajiin!

Lue lisää

Mama & Baby Dance Workout

Mama & Baby Dance Workout on tehokas ja turvallinen treenitunti, jossa yhdistyvät tanssirytmien tarjoama yhteisöllinen riemu sekä kehoa huoltavat ja vahvistavat lihaskuntoharjoitteet. Tunti on suunnattu raskaudesta sekä synnytyksestä palautuville äideille yhdessä vauvan (alle 1 v.) kanssa ja se soveltuu kaikille lääkärin luvan synnytyksen jälkeiseen liikuntaan saaneille tanssijoille aina ensikertalaisista edistyneisiin.

Lue lisää

Skene Special

Skene Special on 7 – 12 -vuotiaille kehitysvammaisille lapsille ja nuorille suunnattu iloa ja osallisuuden tunnetta tuova tunti, jolla tanssitaan, lauletaan ja ilmaistaan itseään eri tavoin. Tunti on suunniteltu pääosin omilla jaloilla liikkuville, mutta sille voivat osallistua myös lapset, jotka pystyvät liikkumaan pyörätuolilla ilman avustajaa.

Lue lisää

Swing Soolo

Swing Soolo on vauhdikas ja mukaansatempaava tanssitunti, joka koostuu erilaisista 20-30-luvulla alkunsa saaneista tanssijlajeista. Näitä ovat Boogie Woogie, Rock’n Roll, Charleston ja Soolo Jazz. Musiikkina tunnilla soitetaan Rhytm’n Bluesia, Swingiä ja Rock’n Rollia.

Lue lisää

Dancemix Special

Dancemix special on kehitysvammaisille nuorille suunnattu iloa ja osallisuuden tunnetta tuova tanssitunti, jossa tutustutaan omaan kehoon monipuolisesti tanssimalla. Tunti on suunniteltu pääosin omilla jaloilla liikkuville, mutta sille voivat osallistua myös tanssijat, jotka pystyvät liikkumaan pyörätuolilla ilman avustajaa.

Lue lisää

Show Nuoret

Nuorten Show-tunti on monipuolinen tanssitunti, jossa tanssitaan niin päivän hittien kuin jazzin, lattarien, modernin ja musikaalimusiikin tahtiin. Tunnilla otetaan vaikutteita musiikkivideoista ja eri tanssityyleistä.

Lue lisää

Dancemix

Dancemix on monipuolinen tanssitunti lapsille. Dancemix-tunnilla oppilaat pääsevät tanssimaan sekä Show- että Street-tanssia.

Dancemix barn är väldigt mångsidig och eleverna får en chans att dansa både show- och streetdans. Musiken kan variera beroende på dansstil, från de nyaste popsångerna till gamla klassiker, såväl lugna som fartfyllda.

Lue lisää

Jazz

Aikuisten Jazztanssitunnilla keskitytään nimensä mukaisesti jazztanssin tekniikoihin. Alkeistunnille voi tulla ilman aiempaa kokemusta – aina on hyvä aika oppia uutta! Rosa Lindblomin pitämällä, 16+ Jazz-tunnilla, keskitytään puolestaan sekä perinteisiin jazztanssitekniikoihin, että modernimpiin jazztanssin tyylilajeihin.

Lue lisää

Contemporary Jazz

Contemporary jazz -tunneilla yhdistellään elementtejä nykytanssista ja jazztanssista. Tunnin tyyli on vahvasti sidoksissa opettajan omaan liikekieleen ja persoonaan.

Lue lisää